Szász Emese
Olimpikon

Szász Emese

Mindenkinek olyan szép és tökéletes esküvőt kívánok, mint amilyen a miénk volt! Imre megnyugtató jelenléte az este koordinátoraként a lehető legjobb választás volt, mindig mindenhol ott volt és nekünk az égvilágon semmire sem volt gondunk, Művészként pedig mindenkit elvarázsolva, felejthetetlen pillanatokat adott hozzá az eseményhez. Mindenkinek csak ajánlani tudom Őt!

Nikodém Zsigmond
Szinkronrendező

Nikodém Zsigmond

Bármilyen mély a víz, őt nem kell félteni!

Magyar Bálint
Színész, Énekes

Magyar Bálint

Haagen Imre egy igazi szamuráj. Na nem szomorú, csupán annyi mindent csinál. És, ha már belekezd, jól és szívvel teszi. Építeni és épülni szeret, szóban, dalban, versben, színpadon és: Emberileg. Ugyanúgy gondolkodunk zenéről, szerelemről, emberségről és kiegészítjük egymás világát. Az évek során leszerződtünk egy hosszú, végtelen Barátságba. Inspiráló ember. A Barátom.

Szentpéteri Nagy Richárd
Alkotmányjogász, Politológus, Költő

Szentpéteri Nagy Richárd

A tehetséges ember a természetességéről ismerszik meg. Számára adottság az, ami másnak irigyelt babér. Haagen Imrében éppen az a feltűnő, hogy olyan magától értetődően tehetséges, talentuma magából következően természetes. Az ilyen emberek egy-egy jellemző tulajdonságban előznek meg másokat. Csakhogy Haagen Imre tehetsége sokoldalú, előzékeny és csillogó, már-már pazarlóan nagyvonalú. Szinte ontja magából a műveket, gyűjti az elismeréseket, számtalan területen ér el ambíciózus és perspektivikus sikereket.

Ám sokoldalúsága is éppúgy természetes, mint a tehetsége: nem hivalkodó, nem magamutogató, még csak nem is mindig tudatos. Valójában nem tesz mást, mint elosztogat, mintegy visszaoszt, visszaad nekünk is valamit abból, amit ő a természettől öröktől fogva megkapott. Az ilyenre mondják: szerencsés ember. Pedig ha tudnák! Mi vagyunk áldottak és szerencsések, hogy ismerhetjük őt.

György Ákos
Zeneszerző, Előadóművész

György Ákos

Motoszkált egy jó dal a fejemben, gyorsan feljátszottam a dallamot és átküldtem Imrének, hátha rárezonál és kiteljesíti a hozzá írt szöveggel olyanná, amilyennek lennie kell. Fél óra múlva ( ! ) küldte is a szöveget. Egy döbbenetesen tartalmas és sokatmondó vers, tele finom szójátékkal és humorral – mindezt úgy, hogy könnyedén és felszabadultan lüktet, pulzál együtt a dallammal.

Azt hiszem, ez a lényeg: ezt nem lehet úgy csinálni, hogy beleszakad az ember és vadul nekiesik teljes gőzerővel – erre születni kell, ezt az ajándékot felülről kell kapni. Azóta ez többször is megesett – ugyanolyan könnyedén és varázslatosan törtek elő a gondolatok és szavak belőle, mint máskor is. Kevesen vannak ilyenek – nagyon nagy megtiszteltetés és öröm számomra, hogy Imrével együtt alkothatok!