Mindig nagyon nagy öröm számomra,

ha egy ifjú pár úgy dönt, hogy engem tisztel meg bizalmával és társuk lehetek a Nagy napon.
Ennyi év után őszintén mondhatom, hogy nem csupán a szívem és a lelkem van benne egy-egy esküvőben, hanem az a sok-sok évnyi tapasztalat is, mely mindig segít abban, hogy ne csupán problémamentes legyen az adott esküvő, hanem izgalmas, gördülékeny, különleges és emlékezetes is.

Minden esküvő, egyben az én esküvőm is!

Minden vőlegény és minden menyasszony izgalma, aggódása, könnye és nevetése az enyém is! Meggyőződésem, hogy ezt a szerelmesek életében többé soha vissza nem térő csodálatos napot, csak és kizárólag komoly felelősségérzettel, pontosan, fegyelmezetten és teljes odaadással lehet sikeresen kézben tartani és profin levezényelni.

Ebben mindig is azok a képességeim voltak segítségemre, melyek valójában megtanulhatatlanok, azaz az empátia, a helyzetfelismerés és a problémamegoldás képessége. A sok-sok évnyi tapasztalat csak hab a tortán. Az pedig, hogy színészként, énekesként, de még költőként is hozzátehetek egy csöppet ahhoz, hogy az ifjú pár életének egyik legszebb napja még szebb és még emlékezetesebb legyen, életem egyik legnagyobb ajándéka.

Akár a különféle rendezvények, akár a varázslatos esküvők világáról beszélünk, mi azt valljuk, hogy Ceremóniamesternek lenni rendkívüli felelősség. Mi abban hiszünk, hogy nem csak kérni kell tudni, hanem adni is! A Több mint Ceremóniamester Team tagjai olyan színészek, előadóművészek, akik nemcsak a színházi és a filmszerepeikbe teszik bele szívüket-lelküket nap mint nap, hanem a különféle rendezvények és esküvők házigazdájaként is ugyanúgy „meghalnak a színpadon”.

Image module