A nevem Haagen Imre

színész, énekes, dalszövegíró. Mindezek mellett rendezvényeken és esküvőkön, műsorvezető és Több mint Ceremóniamester.

Hogy miért foglalkozom ilyen sok mindennel?

Azért, mert a változatosság nem csupán gyönyörködtet, hanem újabb és újabb energiákat ad ahhoz, hogy az ember alkotni és adni, vagyis teremteni tudjon.

Akár egy álomesküvő,

akár egy céges “ereszdelahajam” rendezvény, akár egy féktelen utcabál, vagy falunap, kiállítás megnyitó, vagy divatbemutató, engem minden egyes esemény, nap mint nap újratölt.

A hosszú évek alatt felhalmozódott

színészi és zenekari tapasztalatok, a folyamatos színpadi jelenlét, nem is beszélve az általam celebrált több száz esküvőről, mind-mind hozzásegítenek ahhoz, hogy minden esetben, biztonsággal kézben tartsam az eseményeket.

Akár a különféle rendezvények, akár a varázslatos esküvők világáról beszélünk, mi azt valljuk, hogy Ceremóniamesternek lenni rendkívüli felelősség. Mi abban hiszünk, hogy nem csak kérni kell tudni, hanem adni is! A Több mint Ceremóniamester Team tagjai olyan színészek, előadóművészek, akik nemcsak a színházi és a filmszerepeikbe teszik bele szívüket-lelküket nap mint nap, hanem a különféle rendezvények és esküvők házigazdájaként is ugyanúgy „meghalnak a színpadon”.