A hangszál a legnehezebb, legérzékenyebb és legszemélyesebb hangszer, sőt a legszínesebb és egyben legárnyaltabb is. Én ezt választottam hangszeremül és egy percre sem bántam meg. Az utánozhatatlan Sík Olga, a csodálatos Kovács Magda és az élő legenda Kővári Judit növendékeként rengeteget tanultam erről a szép és keserves mesterségről, de az igazi és soha véget nem érő iskola, a folyamatos színpadi jelenlét.

Énekesként, az évek alatt több zenekarban is megfordultam, s emellett szólistaként is arattam sikereket. Pld. a rettentően szigorú zsűri nekem ítélte a Varazsdini Fesztivál 3. díját, még 1997-ben. Mivel imádok csapatban dolgozni, a Nahát Chaplin!, a Kantin, a Filado vagy az EsőNap mind-mind szép emlék számomra. Jelenleg saját bandám, a Haagen & the Hopefish tölti ki a mindennapjaimat, de ha időm engedi, nagyszerű zenészek társaságában, a Chilli Jam Session Partyzenekarral koptatom a világot jelentő deszkákat.

 

Stílusok tekintetében nehéz engem beskatulyázni, de az örökzöld slágerek, melyek a karrieremet évtizedek óta meghatározzák, hosszú-hosszú évek óta egy külön kis polcon vannak a szívemben. Amikor ezeket az időtlen dalokat énekelhetem, akkor magam is egy csodálatos időutazás, egy valóságos Magical Mistery Tour 🙂 részese vagyok.

 

Örökzöld műsorom stabil ékkövei többek között Máté Péter, Frank Sinatra, Demjén Ferenc, Elvis Presley, Charlie, Tom Jones, Zorán, Louis Armstrong, Presser Gábor, Paul Anka, Balázs Fecó, Gery Moore, Takács Tamás, Barry Manilow, Kovács Kati, vagy éppen Robbie Williams és Cserháti Zsuzsa dalai. Ráadásul, ha olykor egy-egy Beatles, Hungária, REM, Illés, Spandau Ballet, Generál, Queen, LGT, U2, sőt Bikini, Steppenwolf, Edda, Simple Minds vagy Tankcsapda dal csendül fel, nálam azon sem lehet csodálkozni.