Mindig is színész akartam lenni. Bár jó nagy hajtűkanyarokat írt le az életem, végül mégiscsak a szinkronstúdiókban, a színpadon és a képernyőn kötöttem ki. A kereskedelmi csatornák legnézettebb sorozataiban (pld. Barátok közt, Jóban rosszban, Munkaügyek stb…) ugyanúgy találkozhattak már velem a kedves nézők, mint ahogy egyéb filmekben is. A sokak által kedvelt Pappa Pia rendőre ugyan egy kis szerep, mégis nagy dobbantó volt az életemben, a rendkívül népszerű Viasat 3 sorozatról, a 200 első randi szélhámos színészéről nem is beszélve.

Aztán az RTL Klub Drága örökösök című nagy dobása elhozta számomra az országos ismertséget. Horváth Attila, vagyis Ökörapáti polgármesterének szerepében a mennyet és a poklot is átélhetem, ugyanis egy olyan színes és változatos karaktert formálhatok meg, ami minden színész álma.

 

A magyar szinkronhoz fűződő örök szerelem még valamikor az előző évezredben, a régi Pannónia Filmstúdióban kezdődött és csodálatos lehetőségeket hozott az életembe. Aztán az évek során olyan nagy színészeket is szinkronizálhattam, mint pl. Richard Gere, Nicolas Cage, Tommy Lee Jones, vagy éppen Bruce Willis.

A számtalan tv- és mozifilm, rajzfilm, természetfilm, dokumentumfilm, szappanopera, valamint tv- és rádióreklám mellett, fontosabb narrációim közül szívesen emlékszem vissza a BBC Wild sorozatára (pld. Vad Kína, Vad Európa, Vad Ausztrália stb.), a Dog Rescuers-re azaz a Kutyamentőkre, valamint a hátborzongató Gyilkos asszonyok című dokumentumfilm sorozatra.