Dalszövegíró is vagyok, de a versek nem bennem születnek. Én csak átengedem őket magamon. Valahol a lelkem mélyén lerakódnak egy kis „mérhetetlen” időre. Megpihennek, magukba szívnak ezt-azt, mindenféle szilánkokat meg lerakódásokat a lelkemből, s végül így leszek benne a sorokban én magam is egy kicsit. Meg olyan is van, amikor nem kicsit. Mivel ezek a sorok túlságosan a mélyembe engednek bepillantást, így csak módjával és ritkán publikálom őket, de ez még változhat, hiszen mindig minden változik…

Viszont a dalszövegeim egy másik bolygóm, azokon bárki bármikor barangolhat. A versek mellett, az évek során nem csak a saját zenekaraimnak “dalszövegírtam”, hanem többek között az ébenfekete hangú Fehér Adriennek, az ex-Romantic-os Jónás Andinak, a virtuóz éneklés nagymesterének, Mujahid Zolinak, és régi Barátomnak, a nagyszerű Bebének is, aki méltán lett egy tinisztár csapat üdvöskéjéből, valóságos állócsillag a hazai „könnyűzene” égboltján.

A sor pedig szerencsére még nem teljes! A csodálatos Páli Petra számára is írtam egy remek dalt, a Cocco Bello zenekarral közös, latinos lüktetésű, Szívrabló pedig nagy-nagy kedvencem. Persze nem én lennék, hogyha nem lenne a pakliban valami normálistól meglehetősen eltérő dolog is, de hogy mi, azt fedje továbbra is jótékony homály.

Pomázi Zoltánhoz a legendás Bojtorján frontemberéhez régi barátság fűz. A hazai country állócsillagával egy komplett lemezanyagot írtunk együtt és erre több szempontból is különösen büszke vagyok!

Emellett hatalmas ajándék, hogy „dalszövegírhattam” Tunyónak, azaz Tunyogi Péternek, a P.Mobil csodálatos énekesének az albumára is. Mivel vitán felül áll, hogy nála fényesebben és tisztábban még senki sem énekelt ezen a világon, így különösen nagy öröm számomra az egykori közös munka.

Sok-sok éve, a mára már legendás Alma zenekarnak is írtam egy kedves versikét, mégpedig a híres Ma van a szülinapom című kislemez B oldalára, Maxi Kukac címmel, de egyre többet dolgozom a Kiflivel is.

Rendkívüli öröm számomra, hogy egy fantasztikus jazz zenekar, a Finucci Bros eddig egyetlen poplemezére is írtam jó néhány dalszöveget, ráadásul ezek közül a Szerelemre ébredt hajnalok című dal 2014-ben elnyerte a Jazzy Rádió Dalversenyének fődíját! Az egykor szintén Jazzy Dalverseny győztes Intermezzo zenekarral pedig ontjuk magunkból a dalokat.