A Több mint
CeremóniaMesteR

web creation software

Minden esküvő, egyben az én esküvőm is! Minden vőlegény és minden menyasszony izgalma, aggódása, könnye és nevetése az enyém is! Meggyőződésem, hogy ezt a szerelmesek életében többé soha vissza nem térő csodálatos napot, csak és kizárólag komoly felelősségérzettel, pontosan, fegyelmezetten és teljes odaadással lehet sikeresen kézben tartani és profin levezényelni. Ebben mindig is azok a képességeim voltak segítségemre, melyek valójában megtanulhatatlanok, azaz az empátia, a helyzetfelismerés és a problémamegoldás képessége. A sok-sok évnyi tapasztalat csak hab a tortán. Az pedig, hogy színészként, énekesként, de még költőként is hozzátehetek egy csöppet ahhoz, hogy az ifjú pár életének egyik legszebb napja még szebb és még emlékezetesebb legyen, életem egyik legnagyobb ajándéka.

Több mint Ceremóniamesterként minden egyes pillanatban azon fáradozom, hogy az a bizonyos Nagy Nap, ne csupán emlékezetes legyen, hanem minden szempontból kiemelkedjen a szürke hétköznapokból.

Azt mindannyian tudjuk, hogy egy ceremóniamester és egy vőfély között mi a különbség. Ám azt, hogy két ceremóniamester között micsoda különbségek lehetnek, csak kevesen!
  
Hogyha az ember nem tud olvasni egy szemvillanásból, vagy akár egy féltett könnycseppből, hogyha nem érzi ösztönösen, hogy egy-egy szituációban mikor kell előre, és mikor hátra lépni, akkor ne válassza ezt a hivatást. Kellő tapasztalat, problémamegoldó készség, ritmusérzék és empátia híján, a legnagyobb igyekezet ellenére sem sikerülhet a megfelelő pillanatban hozzácsempészni a csodához azt az éppen odaillő apró mozaikot, ami a tökéletesség élményéhez szükséges.

És akkor a sok éves tapasztalat mellett, még meg sem említettük azokat a különleges kulturális csemegéket, amiknek köszönhetően az általam vezetett esküvők felejthetetlenek, hiszen a csodaszép versek és dalok, a meghökkentő kikérő, a megható és rendhagyó pohárköszöntő, vagy éppen „Özvegy Taktadeharkányi Szomjas Lajos mindent elsöprő belépője” egyrészt próbára teszik a rekeszizmokat, másrészt megdolgoztatják a könnycsatornákat.

Vallom, hogy egy esküvőn akár tetszik, akár nem, nincs javítási lehetőség, hiszen ez a nap attól is szép, hogy egyszeri és megismételhetetlen. Így aztán számomra minden egyes esküvő egy kicsit olyan, mintha a saját esküvőmön „hoppmesterkednék”, azaz vagy tökéletesen, vagy sehogy!

Amennyiben a bemutatkozó anyagom felkeltette érdeklődéseteket, javaslom, hogy csapjunk egy minden kötelezettségtől mentes személyes találkozót. A többi meg majd, hogyha a sors is úgy akarja, jön magától!

Műsorlevél

Egy Tökéletes Esküvő receptje 

Mobirise

© Copyright 2017 www.haagen.hu - All Rights Reserved