MŰSORVEZETŐ, MODERÁTOR

make a website

Haagen Imre - New York, New York

Sok évvel ezelőtt volt egy DALKÖLTŐK TÁRSASÁGA című rádióműsorom, mely tartalmát és üzenetét tekintve egy kicsit irodalmi, egy kicsit populáris és egy kicsit portré jellegű volt. Fókuszában elsősorban a magyar dalköltészet, valamint annak közismert és elismert művelői álltak.
 
Ennek üzenetét és hangulatát - egyfajta misszióként - jelenleg a Dalköltők Társasága címre keresztelt zenekarommal, valamint olykor a csodálatos zongoraművésznővel, Haász Veronikával közösen jegyzett, „Piano & Voice” estjeimen viszem tovább.
 
Bár mindig is imádtam írni, sok évvel ezelőtt, már kezdő újságíróként is az elektronikus média érdekelt inkább. Így aztán a grafomániámat már akkoriban is más területen éltem ki.

A rádiózással szinte teljesen egy időben jelentek meg életemben az élő műsorvezetésekkel kapcsolatos feladatok, így egyszer csak műsorvezetőként, moderátorként ott találtam magam mindenféle színpadokon. Az élő rendezvényekben és a rádiózásban is azt szeretem a legjobban, ami amúgy az egyik legnehezebb része ennek a mesterségnek. A spontaneitást. Ilyenkor jól jön az ember vele született talpraesettsége, az empátia és a rögtönözni tudás képessége.
Az élő műsorvezetések izgalma egyszerűen megunhatatlan számomra, és csaknem egyenértékű örömöt okoz azzal, amikor előadóművészként én magam vagyok a középpontban.

A Rádió 17 színeiben éveken át szerkesztő-műsorvezető és zenei szerkesztő voltam, s bár egyszer minden korszak véget ér, ma is szeretettel gondolok vissza erre az időszakra. Ráadásul, soha ne mondd, hogy soha! Ki tudja, mit hoz a jövő…

Élő műsorok házigazdájaként, showman-ként a legnagyobb iskola az a több száz karaoke party volt, amelyet a Kovács Áron vezette Karaoking, a Celebrate és a Peregi Karaoke hangulatfelelőseként élhettem át. Erre a hatalmas tapasztalatra épül a többi hasonló jellegű munkám, a céges rendezvényektől az esküvőkig. 
Hogyha a falunapra, vagy a horgászversenyre kéne egy lendületes speaker…
Hogyha a divatbemutatóra, vagy a szépségversenyre jól jönne egy gyakorlott moderátor...
Hogyha a céges családi napon, vagy a csapatépítő tréningen már csak egy tapasztalt műsorvezető hiányzik, aki összefogja, és egyben tartja a dolgokat...
Akkor én boldogan csinálom a fesztivált!

A fentiekből kitűnik, hogy akár szabadtéri mulatság, akár „plazarendezvény”, akár céges buli, akár önkormányzati „ereszdelahajam”, sosem válogatok. Sőt! Kifejezetten élvezem a változatosságot és minden felkérést örömmel veszek! 
...ezen kívül, ha még a teljes zenei aláfestést is rám bízzák, akkor az általam frontemberkedett Chilli Jam Session Partyzenekar mindig megtalálja a megfelelő talpalávalót! Tegyünk egy próbát! ...akár 2in1!
A zenekarral kapcsolatos részletek: www.chillijamsession.hu© Copyright 2017 www.haagen.hu - All Rights Reserved