MAGYARHANGJA: HAAGEN IMRE

how to create your own site for free

Haagen Imre - A szinkronhang

Hangminták

Azt mondják, olyan nincs, hogy szinkronszínész. Ezzel alapvetően egyetértek, s bár velem is előfordult már nem egyszer, hogy a színpadon vagy filmvásznon találtam magam, azért én a nagyközönség szemében teljesen érthető módon elsősorban egy szinkronszínész vagyok, hiszen leginkább ezen a területen dolgozom.

Az évek során olyan nagy nevek is megszólaltak már az én hangomon, mint pl. Richard Gere, Nicolas Cage, Tommy Lee Jones, vagy éppen Bruce Willis. Számtalan tv- és mozifilmben, rajzfilmben, természetfilmben és dokumentumfilmben, szappanoperában, valamint tv-reklámok és rádióreklámok százaiban vagyok jelen a hangommal szerte az éterben, nem mellesleg évek óta én vagyok a vezérhangja a Cartoon Network és a Boomerang csatornáknak is.

Számtalan epizódban én lehettem a narrátor a BBC Wild sorozatában és a Gyilkos asszonyok című dokumentum-sorozat is az én hangomon fut.

A rendkívül népszerű Kütyüparádéban Jason Bradbury, a Pokoli Macskákban Jackson Galaxy, a Dog Rescuersben Alan a narrátor, a Kincsvadászokban King George, a Fifth Gearben Jason, a Spy Game-ben Lorne, a Szív útjaiban Kenan, vagy a zseniális Kemény Motorosokban Chibs szerepe jutott nekem. Végül sokak kedvencében a Szulejmánban is volt már három figurám. …csak mindig kivégeznek. :-)

Én „magyarhangoltam” a Riválisokban a muja Felipe doktort és A bosszú angyalában a hódító Robertot. A totál extrém Furcsa Amcsikban Randallként, a Total Drama-ban Owenként hozok szívbajt a nézőkre, a Benne vagyok a bandában című fergeteges agymenésben pedig én vagyok Burger, a dagi szőke basszusgitáros magyarhangja, és szerencsére hosszan sorolhatnám még.
Az elmúlt évek számtalan tv- és rádióreklámja közül ki kell emelnem néhány kedvencet. BRAVOS, SKODA, WELTAUTÓ és persze a MIKULÁSGYÁR.

Kenan -
A szív útjai

 Chibs -
Kemény motorosok

Jackson Galaxy -
Pokoli macskák

© Copyright 2017 www.haagen.hu - All Rights Reserved