ÉNEKES, ELŐADÓMŰVÉSZ

web creation software

Haagen Imre - Most élsz

Az örökzöld slágerek hosszú-hosszú évek óta egy külön kis polcon vannak a szívemben. A karrieremet évtizedek óta meghatározzák. Amikor ezeket az időtlen dalokat énekelhetem, akkor magam is egy csodálatos időutazás részese vagyok. 
It’s a Magical Mistery Tour :)

A mind a mai napig méltán népszerű, hazai és nemzetközi örökzöldekből összeállított slágercsokrom minden egyes alkalommal, korosztálytól függetlenül, felejthetetlen élményt nyújt a hallgatóságnak. Ilyenkor nem csak a mélyen tisztelt publikum, hanem én magam is egy boldog időutazó vagyok egy kicsit. Akikkel már volt szerencsém találkozni szólóestjeim valamelyikén azok tudják, tőlem az sem ismeretlen, hogy olykor-olykor, egy-két csodálatos vers erejéig, versekkel is színesítem az estét.
 
Dalköltők Társasága - Vannak olyan estek, amikor a költészeti szempontok ugyanolyan fontosak, mint a zeneiség. Ezeken a különleges zenei és irodalmi kirándulásokon, Haász Veronika zongoraművésznő a tettestársam. Ketten együtt, amolyan igazi „Piano & Voice” hangulatot varázsolunk, de előfordul az is, hogy az alapvetően saját dalokat játszó és szintén Dalköltők Társasága névre keresztelt zenekarommal visszük a szót és a zenét.
 
A Haagen Imre - „ Dalok és versek” esteken, általában József Atilla, Ady Endre, Tóth Árpád, Mécs László, Petőfi Sándor, Radnóti Miklós, Arany János vagy éppen Faludy György és mások verseiből válogatok.
Örökzöld Dalgalériám stabil ékkövei többek között Máté Péter, Frank Sinatra, Demjén Ferenc, Elvis Presley, Charlie, Tom Jones, Zorán, Louis Armstrong, Presser Gábor, Paul Anka, Balázs Fecó, Gery Moore, Takács Tamás, Barry Manilow, Kovács Kati, vagy éppen Robbie Williams és Cserháti Zsuzsa dalai. Ráadásul, ha olykor egy-egy Beatles, Hungária, REM, Illés, Spandau Ballet, Generál, Queen, LGT, U2, sőt Tankcsapda dal csendül fel, nálam azon sem lehet csodálkozni.
© Copyright 2017 www.haagen.hu - All Rights Reserved