Több mint Ceremóniamesterként minden egyes pillanatban azon fáradozom, hogy az ifjú pár életének egyik legszebb napja, ne csupán emlékezetes legyen, hanem minden szempontból kiemelkedjen a szürke hétköznapokból.

A „MŰSORLEVÉL" bizonyos értelemben írásos változata a fenti kisfilmnek, ami segít Nektek abban, hogy jól képbe kerüljetek velem kapcsolatban. Előadóművészként és énekesként, valamint „messze nem átlagos” ceremóniamesteri tapasztalattal a hátam mögött, a lakodalmi hangulatért bátran kezeskedem!

Azt mindannyian tudjuk, hogy egy ceremóniamester és egy vőfély között mi a különbség, de azt, hogy két ceremóniamester között micsoda különbségek lehetnek, csak kevesen! Hogyha az ember nem tud olvasni egy szemvillanásból, vagy akár egy féltett könnycseppből, hogyha nem érzi ösztönösen, hogy egy-egy szituációban mikor kell előre, és mikor hátra lépni, akkor ne válassza ezt a hivatást. Kellő tapasztalat, problémamegoldó készség, ritmusérzék és empátia híján, a legnagyobb igyekezet ellenére sem sikerülhet a megfelelő pillanatban hozzácsempészni a csodához azt az éppen odaillő apró mozaikot, ami a tökéletesség élményéhez szükséges.

És akkor még meg sem említettük azokat a különleges kulturális csemegéket, amiknek köszönhetően az általam vezetett esküvők felejthetetlenek, hiszen a csodaszép versek és dalok, a meghökkentő kikérő, a megható és rendhagyó pohárköszöntő, vagy éppen „Özvegy Taktaharkányi Szomjas Lajos mindent elsöprő belépője” egyrészt próbára teszik a rekeszizmokat, másrészt megdolgoztatják a könnycsatornákat.

Vallom, hogy egy esküvőn akár tetszik, akár nem, nincs javítási lehetőség, hiszen ez a nap attól is szép, hogy egyszeri és megismételhetetlen. Így aztán számomra minden egyes esküvő egy kicsit olyan, mintha a saját esküvőmön „hoppmesterkednék”, azaz vagy tökéletesen, vagy sehogy!

Amennyiben a bemutatkozó anyagom felkeltette érdeklődéseteket, javaslom, hogy csapjunk egy minden kötelezettségtől mentes  személyes találkozót. A többi meg majd, ha a sors is úgy akarja, jön magától!

Fontos infó, hogy az esetek nagy részében saját zenekarom, a Chilli Jam Session – Retro & Roll Partyzenekar frontemberként „2in1”, azaz kettő az egyben is vállalom a felkereséseket.

Haagen Imre - A több mint ceremóniamester