Ha úgy gondolja Ön is megoszthatja rólam alkotott véleményét másokkal! Használja, Facebook fiókját a megosztáshoz:

Régebbi ceremóniamesteri visszajelzések:

Gyuri és Gréti!

Szia Imi! Még egyszer szeretnénk Neked és csapatodnak megköszönni a kedvességet és a felemelő hangulatot!!! Egy életen át tartó boldog perceket szereztél nekünk!! Az egész násznép dicséretével és a magunk szívből jövő gratulációjával, köszönjük Neked!

Bogi és Csaba

Mint ceremóniamester első osztályú, minden részletre figyelt, hozzáállásával és kedvességével pedig igazán feledhetetlenné tette a nagy napunkat. Ami a bulit iileti: Imre és "bandája" igazi profi, fantasztikus hangulatot hoztak össze az esküvőnkön! Köszönjük!

2012. szeptember 01. Judit és Péter Sümeg

Kedves Imre és házasodni készülő párok!

Mi sem voltunk másképp, mint minden jegyespár!

Egy tökéletes esküvőt akartunk … minden úgy legyen, ahogyan azt elképzeltük, ahogyan az a „Nagykönyvben” meg van írva. Pontosan megszervezett forgatókönyv volt a fejünkben…

Persze már a Nagy nap reggelén tudtuk, hogy semmi sem úgy fog történni, ahogyan azt elképzeltük… de mégis mindent tökéletesnek éreztünk! Most már ki is jelenthetem, hogy, Igen az is volt, mert fantasztikus emberekkel vettük magunkat körbe, akik közé Haagen Imre is tartozik.

Sejtettük, hogy a zenekarunk nem véletlenül ajánlotta ŐT! Innen jött az ötlet, hogy fel kellene keresnünk. Gondoltuk ennél jobb referencia nincsen!

Már az első találkozáskor tudtuk, hogy „Ő a mi emberünk”… nem erőszakos - nem akar meggyőzni, hogy Nála jobbat nem találunk -, laza, vicces, humoros, … már-már pofátlanul profi.

Haagen Imre egy eredeti műsorral, gyönyörű hanggal!

Nem „tucat ember”, és nekünk pont ilyen kellett, nem olyan, mint ezer más!

Profin lebonyolította az esküvőt, láthatatlanul irányította az egész napot!

Elmondhatom, hogy Számunkra és szerintem a násznép számára is a legnagyobb meglepetés Ő volt! Úgy olvadt bele a társaság körébe, mintha mindenkit réges-régóta ismerne! Úgy szavalt, hogy néma csend, nyugalom áradt a lelkekbe, úgy énekelt, hogy könnyeket csalt a szemekbe, úgy irányította az estét, hogy egy percig sem volt tolakodó!

Kevesen vannak, akik egy ennyire komplex dolgot tudnak, egyszerre magukkal hozni egy esküvőre. Már a honlapján észre vehető az igényesség és nem túlzás kimondani és leírni, hogy Haagen Imre nem kérdés, hogy nem más mint Az Énekes, A Magyarhang, A Műsorvezető, a Dalszövegíró – Több mint ceremóniamester! – Köszönjük!

Berni és Feri (2011. július 9.)

Szia Imre!

Nagyon örülünk, hogy Téged választottunk ceremóniamesterünknek és hogy a zenekaroddal együtt jöttél és emelted esküvőnk fényét, valamint hozzájárultál személyeddel, tudásoddal nagy napunk sikeréhez. :)

Sokoldalú tehetség vagy, s mindenkinek csak ajánlani tudunk! Köszönjük Neked és hajrá! Soha ne hagyd abba a zenélést, hisz zene nélkül mit érsz te? :)

Fekete László és Fekete - Kovács Melinda

2010. augusztus 28-án volt az esküvőnk Pálmajorban.

Mi egy másik ceremónia mestert szerettünk volna, de ő lemondta...

Én elkezdtem pánikolni és a netet bújni, és így találtunk rád...

A legjobb döntés volt, és ma már tudom, hogy odafent is így akarták hogy te koordináld életünk legszebb napját!!!

Köszönjük neked, és azt is hogy gondoltál olyanokra is amire nekünk időnk sem volt!!!

A szertartás előtti versed gyönyörű, és megható volt...

Na és persze a nekünk szánt dalt sem felejtjük el sosem!!!

Még egyszer köszönjük hogy velünk voltál a legszebb napunkon!!!

Eszti és Pityu

Kedves Mindenki!!!

Már korábban is írtam Imréről az Esküvő Titkok oldalon, s megteszem most is, hisz nekem is jó érzés, mikor olvassák az ismerőseim a véleményemet az oldalon, s felhívnak, hogy tényleg jó és megbízható figura??!!

Bátran, s teljes szívből ajánlom eme drága Urat!!:)

2008. októberében volt az esküvőnk, s 170 főt kellett terelgetni…

Bár nekem is ment volna - hehe :) - inkább rá hagytuk, s tökéletesen teljesítette, nem lett csapatépítés a lagziból, csak jókedv, móka, kacagás!!! Azóta már a vendégseregből más esküvőjén is bizonyított!! Köszönjük még egyszer!!! :-)

u. lehet, hogy áprilisban is találkozunk egy esküvőn?! :)

Bob és Bobek

Kedves Házasodni Vágyók!

Ha egy kedves, pontos, rugalmas, humoros, fiatalos, jó megjelenésű ceremóniamestert kerestek, akkor Imre a Ti emberetek!

Minket már az első találkozón levett a lábunkról. Hosszas netes keresgélés után vele találkoztunk személyesen először, de már akkor éreztük, hogy bízhatunk benne. Ő lesz az, aki segít majd esküvőnk lebonyolításában! Természetes volt, laza, ugyanakkor figyelt minden szavunkra. Nem akart meggyőzni, hogy ő a legjobb, egyszerűen magát adta úgy, ahogyan az egész lagzi napján.

Maximálisan teljesítette kívánságainkat, klasszul koordinálta a násznépet ( 180 fő ) 14 órától egészen hajnal 2-ig, anélkül, hogy tolakodó vagy “túl sok” lett volna. Fantasztikus énekhangjával elkápráztatott mindenkit! – de tényleg mindenkit! ( még a zenészünk is elismerését fejezte ki miután elénekelte a “Szerelem első vérig” -et)

Mindig nevetve gondolunk vissza erre a gyönyörű napra, és azokra a felejthetetlen momentumokra, amit nagy mértékben Imrének is köszönhetünk! :-)

Frank Dorottya és Kolarovszki Béla

Köszönünk mindent! Fantasztikus hangulat volt! Ha a hátralévő életünk csak feleannyira lesz szuper, mint amilyen az esküvőnk volt, már akkor is irigylésre méltó jövőkép áll előttünk, és hihetetlen boldogok leszünk… :D

Mindenkinek szívből ajánljuk!!!

Horváth Zsuzsi

A mi esküvőnk 2008 nyarán volt és Imre segítségével felejthetetlen élmény marad mindörökre. Nagyon ajánlom mindenkinek. Hogy miért? Mert kézben tartja az eseményeket, nem az ifjú párnak kell izgulnia, hogy minden rendben lesz-e, és mindezt úgy teszi, hogy közben nem róla szólnak a dolgok (mint a vőfélyek esetében legtöbbször), nem produkálja magát fölöslegesen, hanem lesi minden kívánságunkat és ezáltal tökéletessé varázsolja a nagy napot. Kedves, vicces játékai nem arról szólnak, hogy túráztassák a menyasszonyt és a vőlegényt, hanem tényleg a szórakozásról. Azóta más esküvőn is voltunk, ahol ő volt a ceremóniamester, és akkor sem csalódtunk! Köszi Imi!

Kovács Bernadett

Kedves Ifjú párok!

Bátran merem ajánlani minden házasulandó párnak eme fiatal embert!!!

Szerencsém volt nekem is ott lenni egy esküvőn ahol ő volt a ceremóniamester! Nagyon nagyon jó hangulatot biztosított!!!!! Csak így tovább Imi!!!

Olgi és Peti

Nagyon köszönjük Imrének az esküvőnkön való ceremóniamesterséget! Az esküvő előtt elmondtuk neki, hogy mit szeretnénk. Elküldtük neki a forgatókönyvet, amit az ő segítségével alakítottunk véglegessé.

Az esküvőn remekül rendezte a szálakat, minden flottul ment. :-) Nagyon jó játékokat talált ki és még énekelt is nekünk a gyertyafénykeringőhöz. Az éjfél utáni karaoke-t is remekül vezette.

Elvegyült a tömegben, de mindig ott volt, amikor szükség volt rá!

Igazán jó hangulat volt, aminek zökkenőmentességét nagy részben Neked köszönjük!!!

Ha szeretnétek egy olyan vőfélyt, aki nem hagyományos, botos, versmesélős, hanem mai igényeknek megfelelő, fiatalos és modern, akkor Imrét szívből ajánljuk!!