Egykoron a Rádió 17 színeiben, ahol szerkesztő, műsorvezető és egyben zenei szerkesztő is voltam, Dalköltők Társasága címen volt egy saját ötletre épülő és saját szerkesztésű műsorom. Ebben a műsorban a magyar pop-rock zenei élet dalköltészetének olyan kiválóságai voltak a vendégeim, a teljesség igénye nélkül, mint pld.: Sztevanovity Dusán, Horváth Attila, Gerendás Péter, Szikora Róbert, Valla Attila, Szabó Ági, Rönky Fruzsina, Vándor Kálmán, Szurdi Miklós, Goodwill György, Pavlicsek László...

Showman-ként a legnagyobb iskola talán az a több száz, a közönséggel együtt átbulizott karaoke party, melyet a Kovács Áron féle nagy múltú Karaoking, a Celebrate és a Peregi Karaoke hangulatfelelőseként élhettem át. Erre a hatalmas tapasztalatra épül a többi hasonló munkám, a céges rendezvényektől az esküvőkig.

Hogyha a falunapra, vagy a horgászversenyre kéne egy lendületes és gyakorlott speaker...

Hogyha fel kéne dobni egy kicsit a kolbászfesztivált...

Hogyha a divatbemutatóra, vagy a szépségversenyre jól jönne egy moderátor...

Hogyha a céges családi napon, vagy a csapatépítő tréningen hiányzik egy tapasztalt műsorvezető, aki összefogja a dolgokat...

...akár szabadtéri mulatság, akár „plazarendezvény”, akár céges buli, akár önkormányzati „ereszdelahajam”, sosem válogatok. Sőt! Kifejezetten élvezem a változatosságot és minden felkérést örömmel veszek!

...és, ha még a teljes zenei aláfestést is rám bízzák, zenekarom a Chilli Jam Session mindig megtalálja a megfelelő talpalávalót!

Tegyünk egy próbát! ...akár 2in1!

Énekesként fesztiválokon, céges rendezvényeken, falunapokon, divatbemutatókon, esküvőkön, utcabálokon és klubkoncerteken egyaránt találkozhattunk már.

Jelenleg két különböző bandában valósítom meg az álmaimat s olykor-olykor örökzöld jellegű szólóesteket is vállalok.

A Chilli Jam Session - Retro&Roll Partyzenekar, egy az átlagosnál energikusabb és élettel telibb rendezvényzenekar, profi zenészekkel, a Dalköltők Társasága pedig egy saját szerzeményekkel zakatoló hamisítatlan Zenevonat!

Nagy ajándék az élettől, hogy éveken át többek között Sík Olga és Kővári Judit növendéke lehettem és egyformán otthon érzem magam a pop, a rock, a blues, a rock & roll és az örökzöldek világában.Haagen Imre - A műsorvezető