Az évek során olyan nagy nevek is megszólaltak már az én hangomon, mint pl. Richard Gere, Nicolas Cage, Tommy Lee Jones, vagy éppen Bruce Willis. Számtalan tv- és mozifilmben, rajzfilmben, természetfilmben és dokumentumfilmben, szappanoperában, valamint tv- és rádióreklámban vagyok jelen a hangommal szerte az éterben, éjjel-nappal, de én vagyok a vezérhangja a Cartoon Network és a Boomerang tv csatornáknak is.

Filmek amiben szinkronizáltam

Nagy kedvencem a BBC Wild sorozatának, vagy például a Gyilkos asszonyok című dokumentum-sorozatnak a narrátori munkája. A rendkívül népszerű Kütyüparádéban Jason Bradbury, a Pokoli Macskákban Jackson Galaxy, a Dog Rescuersben Alan a narrátor, a Kincsvadászokban King George, a Fifth Gearben Jason, a Szulejmánban Iszkender Cselebi és Ferhát pasa, a Spy Game-ben Lorne, a Szív útjaiban Kenan, vagy a zseniális Kemény Motorosokban Chibs szerepe.

Filmek amiben szinkronizáltam

Én „magyarhangoltam” a Riválisokban Felipe doktort, vagy éppen A bosszú angyalában Robertot. A Furcsa Amcsikban Randallként, a Total Drama-ban Owenként hozok szívbajt a nézőkre, az Indul a bandában pedig én vagyok Burger, a dagi szőke basszusgitáros magyarhangja… és szerencsére hosszan sorolhatnám még.

Az elmúlt évek számtalan tv- és rádióreklámja közül ki kell emelnem néhány kedvencet, úgy mint például a BRAVOST, A SKODÁT és a MIKULÁSGYÁRAT, ami számomra Több mint Munka

Filmek amiben szinkronizáltam Filmek amiben szinkronizáltam