Az évek során "dalszövegírtam" többek között a ébenfekete hangú Fehér Adriennek, és az ex-Romantic-os Jónás Andinak is, akinek úgy csilingel a hangja, mint az angyalok csengetttyűje. Pomázi Zoltánnal, a legendás Bojtorján frontemberével, a hazai country egyik legfényesebben ragyogó csillagával egy komplett lemezanyagot írtunk együtt.

Számomra igen nagy megtiszteltetés, hogy régi barátomnak, a nagyszerű Bebének, aki méltán lett tinisztárból állócsillag a hazai „könnyűzene” égboltján és Tunyogi Péternek, a P.Mobil csodálatos énekesének, akinél fényesebben ember nem énekelt még ezen a világon is írtam egy-egy dalszöveget.

A hihetetlen Mujahid Zoli lemezén is van néhány Haagen Imre dalszöveg, sőt az Alma zenekarnak is írtam egy versikét Maxi Kukac címmel.

Az egyik nagy büszkeségem pedig, hogy a világ immár kétszeresen is legjobb gitárosának választott Balogh Roland barátom által vezetett fantasztikus Finucci Bros lemezanyagára is írtam néhány dalszöveget. Ezek közül a Szerelemre ébredt hajnalok című dal 2014-ben megnyerte a méltán elismert Jazzy Rádió Dalversenyét. Persze nem én lennék, ha nem lenne valami normálistól meglehetősen eltérő dolog is a pakliban, ugyanis Analfa Béla álnéven jó néhány dalszöveg erejéig még a mulatós műfajba is beledisznólkodtam. Szóval széles a spektrum, mint az országút! :-)

És végül írhatnék ugyan néhány szót a saját magamnak írt dalokról, de azokról nem illik ilyen szuperlatívuszokban írnom, bármit is érzek velük kapcsolatban, hiszen szerénytelenségnek tűnhet. Elég annyi, hogy a Nahát Chaplin! dalokban a szívem lelkem benne van.

Részletek a DALGALÉRIÁBAN!